Skinbooster

Clinic Invitus er en førende klinik inden for æstetisk behandling i Danmark, der tilbyder skræddersyede løsninger inden for kosmetiske behandlinger. Hos Clinic Invitus får du en klinik, der altid stræber efter at opfylde vores kunders unikke behov og ønsker.

Om behandlingen

Skinbooster

Strammer, løfter, udjævner fine og dybe rynker.

Ejal40 er en fantastisk skinbooster, som strammer, løfter og udjævner fine og dybe rynker

Ejal40 er baseret på patenteret biologisk nedbrydeligt (biodegradable) isoton intradermal gel. Det er sammensat af medium hyaluron kæder. Ejal40 er en biologisk nedbrydelig Filler, der kan anvendes i ansigtet, hals, hænder og decolette. Ejal40 reducerer og forhindrer tegn på hudældning og dehydreret og beskadiget hud. Det forbedrer hudens elasticitet, forbedrer udseende af slap hud og udglatter fine og dybere rynker. Det forbedre volumen og elasticitet.

Ønsker du at modvirke den proces er behandling med Restylane Skinbooster den rette behandling. Restylane Skinbooster gennemfugter huden indefra, så hudens struktur og elasticitet forbedres med øjeblikkelig virkning.

Behandlingen består af

  • Alder 30-40 år: 1-2 behandlinger med 4 ugers mellemrum
  • Alder 40-50 år: 2-3 behandlinger med 4 ugers mellemrum
  • Alder 50+: 3-4 behandlinger med 4 ugers mellemrum

 

For et  optimalt resultat anbefaler vi at få behandlingen 2 gange årligt.

Selve behandlingen

Vores behandling med Restylane Skinbooster er en meget populær behandling blandt både yngre og ældre, da Skinbooster tilfører huden fugt og helt ny glød her-og-nu.

Forløb

Virker bedst som en kur

Ejal40 er en steril ikke-tværbundet elektrokemisk stabiliseret hyaluronsyre og er meget tæt på menneskets egen hyaluronsyre. Der er mange flotte resultater med Ejal40 og hævelse efterfølgende er minimal. Man kan behandle i ansigtet, på hals, decollete og hænder.

Foruden ansigt, hals og bryst, er Skinbooster meget velegnet til behandling af slap hud og tør hud på hænder, ar efter akne og øreflipper.

Skinbooster

Hvor kan jeg få behandlingen henne?

Spørgsmål?

Vi er her for at sikre, at du har en behagelig og tryg oplevelse. Har du spørgsmål, bekymringer eller ønsker yderligere oplysninger om din behandling, er du mere end velkommen til at kontakte os her.

Se vores

Priser

På Ejal 40 her

1 behandling

1500,-

1 behandling med Ejal 40

3 behandlinger

4000,-

3 behandlinger med Ejal 40