Om os

Clinic Invitus er en førende klinik inden for æstetisk behandling i Danmark, der tilbyder skræddersyede løsninger inden for kosmetiske behandlinger. Hos Clinic Invitus får du en klinik, der altid stræber efter at opfylde vores kunders unikke behov og ønsker.

Mød indehaver

Asija Okanovic

Asija er uddannet kosmetisk sygeplejerske, der specialiserer sig i rynkebehandling og filler. Hun har fået sin uddannelse af nogle af Danmarks mest erfarne praktikere, herunder Kim Novaa, specialistlæge Henrik Owman og Else Marie Lissau på Møhring Ellipse.

“Jeg har altid været meget passioneret omkring mit arbejde. Jeg sætter stor ære i relationen mellem mig som behandler og kunden. Min filosofi har altid været at skabe naturlige og harmoniske behandlinger. Derfor vil jeg altid vejlede med udgangspunkt i kundens naturlige udsende og unikke træk.”

Mød klinikkens ansvarlige læge 

Steen Sommer

Steen Sommer er en erfaren overlæge inden for anæstesiologi med specialisering i hjertekirurgiske indgreb. Med mere end 10 års erfaring inden for kosmetiske procedurer repræsenterer Steen en dedikeret fagperson inden for sit felt.

Steen Sommer er registeret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre behandlinger med kemisk peeling, laser, botox og ikke-permanente filler-behandlinger. Hans ekspertise og professionalisme inden for disse områder understreger hans engagement i at levere sikre og effektive kosmetiske løsninger.

I vil komme til at møde Steen Sommer til botox konsultationer i klinikken

Vi er stolte af at have Steen Sommer som en værdifuld del af vores team, med hans omfattende baggrund inden for både medicinske og æstetiske procedurer.

Se vores behandlinger

Botox

Vi tilbyder professionelle botox-behandlinger, der kan hjælpe med at reducere synlige tegn på aldring og forbedre udseendet af din hud. 

Filler

Vi tilbyder flere forskellige filler-behandlinger, både til ansigtet og læberne, for at imødekomme vores klienters individuelle behov og ønsker. 

Microneedling

Vi tilbyder microneedling-behandlinger, der kan målrette en række hudproblemer, såsom rynker, ar, ujævnheder og pigmentering.

Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning er en kosmetisk procedure, der fjerner uønsket hårvækst på en varig og sikker måde. Læs mere om vores behandlinger her. 

Fire & Ice

Vores fire And Ice behandlinger består af en kombination af varme og kulde, der anvendes til at behandle en række forskellige hudproblemer.

Skinbooster

Vores skinbooster-behandlinger er en effektiv løsning, hvis du ønsker at genoplive, fugte og forbedre din hud. Læs mere om vores skinbooster-behandlinger her.

Kemisk peeling

Kemisk peeling er en behandling  designet til at give en mere glat og jævn hudtone, masser af glød samt minimere fine linjer, rynker, ujævn hudtone og udslæt.

PRP & PRF

PRP/PRF er en bioforyngende celleteknologi, der stimulerer hudens cellefornyelse, produktion af kollagen og elastiske fibre.

Rynkebehandling til mænd

Vi tilbyder professionelle Botox-behandlinger der kan hjælpe med at reducere synlige tegn på aldring og forbedre udseendet af din hud, også til mænd

Addresse

Jernbanegade 9A
7080, Børkop

Telefon

+45 30 55 33 28

Email

info@clinic-invitus.dk

Kontakt os

Udfyld formularen

Vi er her for at sikre, at du har en behagelig og tryg oplevelse. Har du spørgsmål, bekymringer eller ønsker yderligere oplysninger om din behandling, er du mere end velkommen til at kontakte os her.