Microneedling skinpen

Clinic Invitus er en førende klinik inden for æstetisk behandling i Danmark, der tilbyder skræddersyede løsninger inden for kosmetiske behandlinger. Hos Clinic Invitus får du en klinik, der altid stræber efter at opfylde vores kunders unikke behov og ønsker.

Om behandlingen

Microneedling med skinpen

Fjerner fine linjer & reducere rynker

Hos Clinic Invitus tilbyder vi at skræddersy din behandlingsplan til dine individuelle behov og ønsker. På denne måde kan du komme tættere på at komme i bund med dine hudproblemer!

Microneedling med skinpen er den mest effektive hudbehandling vi har ved Clinic Invitus og leverer den højeste koncentration af aktive ingredienser direkte til underhuden for at imødegå pigmentering, rynker, dehydrering, ar og meget mere.

Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange små huller i underhuden.

Microneedling med skinpen, kan friske huden op, fjerne fine linjer, reducere rynker og dermed få huden til at se yngre ud. 

Huden reagerer på det ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver, og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden.

Under behandlingen

Under behandlingen kan der ses en effekt. Effekten er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten, kan de anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge.

Vi anbefaler at man får et kurforløb på 4-6 behandlinger, alt efter hvad dine hudproblemer har brug for. 

Der vil typisk også bruges en serum i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation som man ønsker at behandle, og på den måde kan man ramme de individuelle ønsker vores kunder kommer med.

Grundet de mange mikroskopiske punkteringer som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end påsmøring direkte på huden.

De mikroskopiske punkteringer skaber ideelle betingelser for hudens egen produktion af elastin og kollagen. Øget produktion af elastin og kollagen er en forudsætning for en foryngelse af hudens udseende.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 4 timer, og er væk efter 12-18 timer

Forløb

Hvorfor?

Microneedling er hvor huden udsættes for kontrollerede mikroskader, for derved at stimulerer kroppens naturlige helingsproces.

Behandlingen stimulerer huden til at minimere akne-ar, solskader, strækmærker samt pigmentforandrimger.

Hvordan?

Nålene stimulerer hudens fibroblaster til at danne kollagen, som er den primære struktur i hudens bindevæv. Resultatet opnås naturligt under hudens helingsproces.

Hvad bruges der?

Skinpen er den microneedling-enhed som er godkendt af FDA1 med CE-mærke og ISO-certificering. Microneedling er egnet til alle hudtyper – både lys og mørk hud.

Hvor længe?

De fleste behandlinger tager 30-45 min og resultatet vil være synligt allerede efter få behandlinger.

Bonus tip

SkinPen har lige vundet New Beauty Award 2022 for bedste microneedling behandling.

Kunne du tænke dig en smuk hud uden problemer. Så er microneedling noget for dig.

Gode råd

Før & efter behandlingen

Spørgsmål?

Vi er her for at sikre, at du har en behagelig og tryg oplevelse. Har du spørgsmål, bekymringer eller ønsker yderligere oplysninger om din behandling, er du mere end velkommen til at kontakte os her.

Se vores

Priser

På microneedling her

1 behandling

1500,-

1 behandling med microneedling

3 behandlinger

3300,-

3 behandlinger med microneedling