Rynkebehandling

Clinic Invitus er en førende klinik inden for æstetisk behandling i Danmark, der tilbyder skræddersyede løsninger inden for kosmetiske behandlinger. Hos Clinic Invitus får du en klinik, der altid stræber efter at opfylde vores kunders unikke behov og ønsker.

Om 

Rynkebehandling & opstramning

Med Vistabel®

Rynkebehandling virker ved at blokere nervesignalet til den behandlede muskel, så musklen ikke kan trække sig sammen. Rynkebehandling er FDA godkendt og et af de mest testede og afprøvede kosmetiske præparater på markedet. Rynkebehandling kan afhjælpe de rynker du har nu, men også så de ikke forværres i fremtiden. Kontinuerlige rynkebehandlinger behandlinger kan virke forebyggende for ansigtsrynker.

Virkningen indtræder efter cirka 3-8 dage og efter cirka 14 dage er den fulde effekt opnået. For at vedligeholde en optimal effekt, bør man påregne at gentage indsprøjtningerne 3-4 gange pr. år.

Musklen genvinder sin styrke igen stille og roligt, effekten vil dog aftage hurtigere efter første-gangs behandlingen.

Men holdes behandlingerne ved lige bliver resultatet mere holdbart, og der kan gå længere og længere tid mellem behandlingerne.

Gratis forundersøgelse

Inden behandlingen skal du til en forundersøgelse ved den klinikansvarlig læge, inden du må blive behandlet har du 48 timers betænkningstid. Konsultationen er gratis og uforpligtende.

Efter behandling

Der ses en kun let og kortvarig rødme efter behandlingen. Dette forsvinder i løbet af et par timers tid. Du kan med det samme genoptage dine daglige gøremål uden nogen form for gener, dog skal du undlade at ligge ned eller trykke og massere på det behandlede sted i op til 4 timer efter behandling. Det frarådes også at indtage alkohol, gå i varmt bad og dyrke hård fysisk motion i 24 timer efter behandlingen.

Du kan allerede se en lille effekt efter 3 dage, den fulde effekt indtræder efter 14 dage. De fleste oplever fuld effekt i 3 måneder, hvorefter du kan forvente, at din muskel langsomt genvinder sin kraft og bliver aktiv igen. Efter 3-6 måneder er der hos de fleste behov for en ny rynkebehandling. Holdbarheden vil øges med gentagne behandlinger.

Med i prisen er en kontrol efter 14 dage, såfremt du ønsker dette. Vi er alle forskellige, enkelte har behov for en lidt større dosis. Så nogle kan få behov for et ”touch up”dette giver vi indenfor de første 14 dage.

Forløb

Kan alle få rynkebehandling?

Det korte svar er nej.

Rynkebehandling gives ikke til gravide eller ammende, til personer med kendt allergi overfor indholdsstoffer i opløsningen botulinumtoksin, humant albumin, laktose, natriumsuccinate eller ved visse neuromuskulære sygdomme.

Gode råd

Til efter behandlingen

Spørgsmål?

Vi er her for at sikre, at du har en behagelig og tryg oplevelse. Har du spørgsmål, bekymringer eller ønsker yderligere oplysninger om din behandling, er du mere end velkommen til at kontakte os her.

Se vores

Priser

På botox her

Botox 1 område

1400,-

Botox i 1 valgfrit område

Botox 3 områder

3000,-

Botox i 3 valgfrie områder

Botox 2 områder

2400,-

Botox i 2 valgfrie områder

Tyggemusklen

2400,-

Behandling af tyggemusklen