PRP & PRF

Clinic Invitus er en førende klinik inden for æstetisk behandling i Danmark, der tilbyder skræddersyede løsninger inden for kosmetiske behandlinger. Hos Clinic Invitus får du en klinik, der altid stræber efter at opfylde vores kunders unikke behov og ønsker.

Om behandlingen

PRP & PRF

Stimulerer hudens cellefornyelse og produktion af kollagen og elastiske fibre.

PRP/PRF-terapi er en af de nyeste ikke-invasive behandlingsteknologier, helt uden anvendelse af ”fremmedlegemer”, idet det er dit eget blod, der er råstoffet i behandlingen. PRP og nu PRF har længe været kendt inden for sportsmedicin, ortopædi og tandimplantatbehandling samt behandling af brandsår. I de senere år er PRF-teknologien så taget i brug i æstetiske behandlinger som en effektiv anti-aging metode til forbedring af hudfarve og struktur, øgning af hudens smidighed og tæthed samt reducering af rynker, ar og strækmærker. Det er en bioforyngende celleteknologi, der gennem vækstfaktorer og andre blodkomponenter stimulerer hudens celleforyngelse og produktion af kollagen og elastiske fibre.

Fremgangsmåde

Behandlingen udføres ved at udtage den nødvendige volumen blod fra din arm, ligsom i en almindelig blodprøve (sædvanligvis 3 glas). Derefter adskilles plasma og blodplader fra blodet ved centrifugering, og placeres derefter i sterile rør med stabiliserende faktor,  hvor de aktiveres. Blodpladeplasma er meget rigt på vækstfaktorer, der fremmer regeneration af beskadiget / ældet hud eller øger hårvæksten i hårbunden. Endelig injiceres plasmaet med blodpladerne i de områder, der skal behandles.
Behandlingen tager 30-45 minutter og kan udføres på de fleste områder af kroppen uanset hudtype og farve. Proceduren er relativ smertefri og kræver kun en overfladisk lokal bedøvelse. Straks efter proceduren kan forekomme diskret hævelse, rødme, minimale injektionssprikker og en sjælden gang blå mærker, som alle forsvinder inden for et par dage.

Resultatet

I løbet af de næste par dage stimuleres uddifferentiering af stamceller til blandt andet kollagenproducerende celler, der i sin tur øger kollagenproduktionen over de følgende uger. Strukturen og tonen i huden forbedres gradvist. Det er vigtigt at vide at den fulde effekt af PRF-terapien først opnås efter tre måneder. Behandlingsresultaterne kan variere, men i de fleste tilfælde ser man forbedringer i hudkvaliteten, som bibeholdes i op til halvandet år. Ved kontinuerligt at gentage behandlingen kan man opretholde resultatet.

Forløb

PRP/PRF

Hvad gør behandlingen

Spørgsmål?

Vi er her for at sikre, at du har en behagelig og tryg oplevelse. Har du spørgsmål, bekymringer eller ønsker yderligere oplysninger om din behandling, er du mere end velkommen til at kontakte os her.

Se vores

Priser

På filler her

1 behandling

2000,-

1 behandling med PRP/PRF

5 behandlinger

8000,-

5 behandlinger med PRP/PRF

3 behandlinger

5000,-

3 behandlinger med PRP/PRF