Rynkebehandling til mænd

Clinic Invitus er en førende klinik inden for æstetisk behandling i Danmark, der tilbyder skræddersyede løsninger inden for kosmetiske behandlinger. Hos Clinic Invitus får du en klinik, der altid stræber efter at opfylde vores kunders unikke behov og ønsker.

Om

Rynkebehandling til mænd

Flere og flere mænd får lavet rynkebehandlinger

Mænd i dag er begyndt at gå mere og mere op i at se godt ud, og har fået øget fokus på at gå op i deres udseende.

De mænd vi møder i Clinic Invitus ønsker et naturligt resultat, og ønsker ikke at se behandlede ud. De ønsker at se friskere ud og udstråle power.

Gratis forundersøgelse

Inden behandlingen skal du til en forundersøgelse ved den klinikansvarlig læge, inden du må blive behandlet har du 48 timersbetænkningstid. Konsultationen er gratis og uforpligtende.

Efter behandling

Der ses en kun let og kortvarig rødme efter behandlingen. Dette forsvinder i løbet af et par timers tid. Du kan med det samme genoptage dine daglige gøremål uden nogen form for gener, dog skal du undlade at ligge ned eller trykke og massere på det behandlede sted i op til 4 timer efter behandling. Det frarådes også at indtage alkohol, gå i varmt bad og dyrke hård fysisk motion i 24 timer efter behandlingen.

Du kan allerede se en lille effekt efter 3 dage, den fulde effekt indtræder efter 14 dage. De fleste oplever fuld effekt i 3 måneder, hvorefter du kan forvente, at din muskel langsomt genvinder sin kraft og bliver aktiv igen. Efter 3-6 måneder er der hos de fleste behov for en ny rynkebehandling. Holdbarheden vil øges med gentagne behandlinger.

Med i prisen er en kontrol efter 14 dage, såfremt du ønsker dette. Vi er alle forskellige, enkelte har behov for en lidt større dosis. Så nogle kan få behov for et ”touch up”dette giver vi indenfor de første 14 dage.

Forløb

Vi skræddersyrer dit forløb

Mænd ønsker ofte, at få behandlet deres bekymringsrynke med rynkebehandling. Det er en enkel behandling med en stor effekt samt en udstråling.

I clinic Invitus skræddersyrer vi dit forløb under en gratis og udforpligtende konsultation, så vi sammen med dig finder den bedste behandling, som passer dig og som du kan være tilfreds med. Mænd kan også blive behandlet med skinbooster og filler.

Skinbooster gør at man får det tabte volume i ansigtet og filler kan bruges som at få en mere markeret hage og kæbe.

Gode råd

Til efter behandlingen

Spørgsmål?

Vi er her for at sikre, at du har en behagelig og tryg oplevelse. Har du spørgsmål, bekymringer eller ønsker yderligere oplysninger om din behandling, er du mere end velkommen til at kontakte os her.

Se vores

Priser

På botox til mænd her

Botox 1 område

1600,-

Botox i 1 valgfrit område

Botox 3 områder

3200,-

Botox i 3 valgfrie områder

Botox 2 områder

2600,-

Botox i 2 valgfrie områder