Fire And Ice

Clinic Invitus er en førende klinik inden for æstetisk behandling i Danmark, der tilbyder skræddersyede løsninger inden for kosmetiske behandlinger. Hos Clinic Invitus får du en klinik, der altid stræber efter at opfylde vores kunders unikke behov og ønsker.

Om behandlingen

Fire And Ice

Frugtsyrebehandling

Fire & Ice frugtsyrebehandling er en effektiv behandling til dig, som ønsker omgående resultater, hvor du får opfrisket dit udseende.

Behandlingen består af to kraftfulde masker

INTENSIVE RESURFACING MASQUE – som er baseret på en klinisk formel indeholdende; Glycolsyre (18%), mælkesyre, citronsyre, æblesyre, Retinol, vitamin B3 og antioxidanter – herunder grøn te ekstrakt.

Den anden maske – REJUVENATING MASQUE – er en lindrende, hydrerende behandling baseret på en formel indeholdende: Hyaluronsyre, aloe vera, grøn te ekstrakt, lakridsekstrakt, vindruekerneekstrakt og rosmarinekstrakt.

Før behandling

Der er ingen forholdsregler, inden du får din første Fire & Ice behandling. Vi anbefaler dog, at hvis du bruger stærke cremer med A-vitamin, så hold gerne en pause med dem i ca. 4 uger før din behandling.

Bemærk at hvis du er gravid, og ikke tidligere har fået frugtsyrebehandling så anbefaler vi, at du venter til efter din graviditet. Er du gravid, men har fået lavet Fire & Ice før, så kan du fint forsætte med at få dem.

I følge dansk lovgivning skal du have minimum 48 timers betænkningstid, inden din første behandling med kemisk peeling.

Behandlingen er velegnet til

  • Reducering af rynker og fine linjer 
  • Reducering af pigment- og solskadet hud
  • Udglatning af huden Reducering af uren hud/akne
  • Genopbygning af træt og skadet hud Reducering af store porer
  • Genopbygning af træt og medtaget hud

Forløb

Behandlingen er især god til rosacea

Ønskes synlige og holdbare resultater, er det nødvendigt at indgå i et kurforløb bestående af 4- 6 behandlinger med 14 dages interval. Imens skal IS Clinicals Pure Calm Kit anvendes derhjemme. Kittet kan købes i klinikken. Behandlingen er desuden yderst velegnet til at opstramme huden, udglatte linjer og rynker samt aktivere hudens egen regenereringsproces, så huden igen fremstår blød og ungdommelig. Særdeles velegnet til aktiv akne, hyperpigmentering, Rosacea, trist, tør og irriteret hud. .

Behandlingen

Er velegnet til

Spørgsmål?

Vi er her for at sikre, at du har en behagelig og tryg oplevelse. Har du spørgsmål, bekymringer eller ønsker yderligere oplysninger om din behandling, er du mere end velkommen til at kontakte os her.

Se vores

Priser

På Fire And Ice her

1 behandling

600,-

1 behandling med Fire And Ice

3 behandlinger

1500,-

3 behandlinger med Fire And Ice

2 behandlinger

1000,-

2 behandlinger med Fire And Ice