Behandlinger

Clinic Invitus er en førende klinik inden for æstetisk behandling i Danmark, der tilbyder skræddersyede løsninger inden for kosmetiske behandlinger. Hos Clinic Invitus får du en klinik, der altid stræber efter at opfylde vores kunders unikke behov og ønsker.

Se vores behandlinger

Botox

Vi tilbyder professionelle botox-behandlinger, der kan hjælpe med at reducere synlige tegn på aldring og forbedre udseendet af din hud. 

Filler

Vi tilbyder flere forskellige filler-behandlinger, både til ansigtet og læberne, for at imødekomme vores klienters individuelle behov og ønsker. 

Microneedling

Vi tilbyder microneedling-behandlinger, der kan målrette en række hudproblemer, såsom rynker, ar, ujævnheder og pigmentering.

Permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning er en kosmetisk procedure, der fjerner uønsket hårvækst på en varig og sikker måde. Læs mere om vores behandlinger her. 

Fire & Ice

Vores fire And Ice behandlinger består af en kombination af varme og kulde, der anvendes til at behandle en række forskellige hudproblemer.

Skinbooster

Vores skinbooster-behandlinger er en effektiv løsning, hvis du ønsker at genoplive, fugte og forbedre din hud. Læs mere om vores skinbooster-behandlinger her.

Kemisk peeling

Kemisk peeling er en behandling  designet til at give en mere glat og jævn hudtone, masser af glød samt minimere fine linjer, rynker, ujævn hudtone og udslæt.

PRP & PRF

PRP/PRF er en bioforyngende celleteknologi, der stimulerer hudens cellefornyelse, produktion af kollagen og elastiske fibre.

Botox til mænd

Vi tilbyder professionelle Botox-behandlinger der kan hjælpe med at reducere synlige tegn på aldring og forbedre udseendet af din hud, også til mænd