Filler

Clinic Invitus er en førende klinik inden for æstetisk behandling i Danmark, der tilbyder skræddersyede løsninger inden for kosmetiske behandlinger. Hos Clinic Invitus får du en klinik, der altid stræber efter at opfylde vores kunders unikke behov og ønsker.

Om behandlingen

Med filler

Med Restylane® & Belotero®

Restylane og Belotero er ikke-permanente fillere, der består af 98% vand og 2% hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der findes naturligt i kroppen.

Hudens produktion af kollagene fibre og hyaluronsyre mindskes med alderen, og fugtniveauet i huden falder. Dette gør, at ansigtet mister sin naturlige fylde. Når ikke-permanente fillers injiceres i folder og rynker, udfyldes og glattes huden. Stoffet nedbrydes over tid.

Effekten vil normalt aftage efter 2-6 måneder i læber og efter 3-9 måneder i øvrige områder. Holdbarheden varierer efter den enkelte patients hudstruktur og blodcirkulation. Bemærk, at den første behandling med Restylane altid holder kortere tid end de efterfølgende behandlinger. To uger efter behandlingen har filleren tilpasset sig i vævet.

Filler hos Clinic Invitus

Før behandling

Ved behandling med ikke-permanente fillers (Restylane og Belotero) skal du i henhold til Sundhedsstyrelsens regler om kosmetiske indgreb gennemgå en forundersøgelse inden behandlingen. Her vil du få vejledning i, hvilken behandlingstype der vil give dig det bedste resultat i forhold til dine ønsker.

Restylane og Belotero produkter findes i forskellige typer, og vi vil derfor gennemgå og skræddersy behandlingen, så den passer til dine specifikke behov. Konsultation udføres af en kosmetisk sygeplejerske fra Kosmetisk Clinic Invitus, som er godkendt til netop denne type behandling.

Efter din forundersøgelse med den kosmetiske sygeplejerske, har du 48 timers betænkningstid, hvorefter du kan blive behandlet.

Når du efterfølgende ønsker fornyet behandling, kan du komme direkte til behandling uden forudgående forundersøgelse.

Vi anbefaler, at man ikke indtager visse former for medicin 7 dage før behandlingen. Det drejer sig om smertestillende håndkøbsmedicin, fiskeolie og naturpræparater, da de alle nedsætter blodets evne til at størkne. Derved mindsker du risikoen for hævelse, blå mærker og blødninger på injektionsstederne.

Efter behandling

Umiddelbart efter behandlingen kan du vende tilbage til dine daglige gøremål. Du vil dog kunne være hævet i et par dage. Det er også normalt, at man kan opleve en let rødmen eller kløe. Dette vil fortage sig i løbet af en dag eller to. Ved en læbebehandling kan hævelsen dog i nogle tilfælde vare lidt længere. Du vil få udleveret skriftlig information om, hvordan du skal forholde dig efter behandlingen.

Din tilfredshed er det vigtigste, og derfor må du endelig kontakte klinikken, hvis du har spørgsmål efterfølgende.

Forløb

Gør det ondt at blive behandlet med filler?

Hvis det ønskes, kan huden inden behandlingen bedøves med lokalbedøvende creme. Restylane produkter indeholder lidokain, som er et bedøvelsesmiddel, der gør behandlingen mere behagelig. Dette kan aftales ved forundersøgelsen.

Gode råd

Til efter behandlingen

Spørgsmål?

Vi er her for at sikre, at du har en behagelig og tryg oplevelse. Har du spørgsmål, bekymringer eller ønsker yderligere oplysninger om din behandling, er du mere end velkommen til at kontakte os her.

Se vores

Priser

På filler her

Filler 0,5 ml.

1500,-

Filler behandling i valgfrit område med 0,5 ml 

Filler 2 ml.

4000,-

Filler behandling i valgfrit område med 1 ml 

Filler 1 ml.

2400,-

Filler behandling i valgfrit område med 1 ml